Glen of Irland, trefarvet, isds/283281, DKK 04264/2010 
født d. 02-04-06,
HD A, øjenlyst fri i 2008, 2010
DNA-testet bærer for CEA

Glen blev aflivet pga dårlig ryg, han havde fået sammenvoksninger....

Glen er ny her, han er købt igennem Serge van der Zweep, han har god og spændene stamtavle. Glen er meget hurtig, arbejdsivrig og MEGET lydig og samarbejdsvillig. Selv om jeg kun har haft Glen siden 6/7-09, går det super godt, og vi har givet vores første opvisning d. 9/8-09 og det gik rigtig godt. Glen forventer jeg mig meget af og han vil blive brugt i avl også for fremmede tæver som er registerret. Glen har nu været her i 1,5 år og jeg kan rolig sige at jeg aldrig har haft en så alsidig arbejdshund, han er super til alle typer får, om det er de tunge lidt stædige eller de lette hurtige får, Glen tager alt med stor ro og overblik. Glen og Alic fik i August 2010 5 dejlige hvalpe, de tegner rigtig godt, stor arbejdsiver, selvtilid og lyn hurtige.


 
Glen er den 10 dec. 2014 blevet aflivet. Hans ryg havde, pga. små skader, fået nogle sammenvoksninger og det gav tydelige smerter, så det var tid at give en god arbejdskammerat fred.
Glen var en fantastisk hund, han var god ved både dyr og mennesker. Han var legeonkel for hvalpene, de kunne gøre alt ved ham og han var rolige og blid. Andre hunde blev hilst pænt og var der en provokerende hanhund, ignorerede han den bare. Tæver fik set hele hans charme og han var blid og med stor respekt for dem. På får var han en stærk hund som fik alt arbejdet gjort på en fin og ordentligt måde. Altid lydig og hurtig til at tage en kommando.
Du er savnet Glen, men håber du kan leve videre gennem dine hvalpe. Må der være en masse lammeskyer du kan hyrde. Til vi ses igen.
 heart

 
Sorthøjgaard | Vallerbækvej 78 | 7470 Karup