Karup Naturlam                  



https://www.facebook.com/groups/686808171404242/?fref=ts




 





Så er vi registreret kødformidler og transportør, så vi nu må hente kødet og evt. kører det til kunden eller at kunden henter kødet her hjemme hos os (det jo en chance for at se de flotte skind) ......



 



 
Lammekød sælges fra danske naturfår.
 
Lammene er fra gammel nordisk fårerace, som laver fedt omkring organerne istedet for uden på kødet og med mørkt og mørt kød. Racen er så tæt på de oprindelige vildtlevende får, uden menneskelig indblanding, ingen kunstige store køller eller koteletter. Lammene er langsomt voksende og kun fodret med  naturlig foder, har græsset hede og eng ved Karup å.
 
1/1 Lam  80,00 kr/kg ( mellem 15 og 23 kg ).
Det vil sige at et lam der vejer 18 kg på krogen koster  1440,- kr eller 20 kg = 1600,- kr. alt inklusiv og pga. den lave fedt procent er der stort set intet svind ved tilberedning.

De bliver finparteret, det vil sige i disse stykker 
Normal udskæringer er - 2 køller, 2 bov, nakkekoteletter, ryg, koteletter, slag, riben, hjerte og lever. De er pakket samme i de stykker og med opskrifter ved. Så det er nemt lige at putte i fryseposer når man får det hjem..
Ved bestilling af kun enkelte udskæringer, feks 1 kølle eller x antal koteletter, eller 1 bov eller ryg, så er kg prisen 100 kr/kg for bov, ryg og nakkekoteletter og 120 kr/kg for kølle,kotelette og culotte.

 
 
 
 
Bestilling på mail hyrden@kennelrothmann.dk 
Der kan gå mere end 14 dage fra bestilling til slagtning så bestil i god tid.
Lammene slagtes på godkendt slagteri...




 

Få inspiration til tilberedning her  : http://www.dk-kogebogen.dk/paske.php







 
Her er det en flok af Spælsau og Lüneburger et års vædderlam ( fjordlam ), smukt syn ;-)
De har en rigtig flot form ;-)
Sorthøjgaard | Vallerbækvej 78 | 7470 Karup